facebook logotype facebook logo2
 
 
search
Logga in

Epost:Lösenord:Login       Ny Kund

Glömt Lösenordet?

 

Företaget

JP Store
Masthuggstorget 5
413 27 Göteborg

Telefon växel: 031-7049015

E-post:  info@jpstore.se
Hemsida:  www.jpstore.se

Org nr: 969608-8112
Moms reg.nr: SE969608811201

Firma namn: JP Store HB
Registreringsår: 1995
Bolagsman: Hansson, Hans Peter

Innehar F-skattebevis

Länsäte:  Västra Götalands län

Kommunsäte: Göteborg


Personal

Vi på JP Store eftersträvar att du som kund alltid skall få bästa service och all information du behöver!
Tveka inte att kontakta någon av oss för personlig service!
Välkommen in!

Peter Hansson // Försäljning, Administration Peter Hansson

Peter är en av grundarna till JP Store och har jobbat länge i branschen. Han är expert på dj-utrustning och känner även till äldre utrustning.
Kontakta Peter:
Tel 031-704 90 17
peter@jpstore.se


Robert Leiner // Service, Studioteknik Robert Leiner

Robert har hand om vår service och lagar allt inom Pioneer DJ (auktoriserad) och Technics. Robert har även gedigen erfarenhet av studio och musikproduktion. Robert finns i butiken vardagar mellan 14-18.
Kontakta Robert:
Tel: 031-704 90 20
robert@jpservice.se

 

Butiken

JP Store

I vår butik i centrala Göteborg säljer vi ljud-, ljus-, studio- och DJ-utrusting. i butiken finns ett av Sveriges största demoutbud av Pioneer produkter. Här finner ni även vår kunniga personal som hjälper dig att hitta rätt utrustning efter dina behov. Förutom ett stort utbud av DJ och studio utrustning har vi även ett stort utbud av hörlurar, från enkla street-lurar till professionella DJ och studio lurar. Butiken är i två plan med DJ och studio utrustning på ovanplan och ljus och tillbehör på nederplan. Vi har även ett stort utbud av prisnedsatta demo- och tidigare hyr utrustning.

JP Disco Pro Shop (butiken) har funnits sedan 1999, i vårt skyltfönster kan du följa DJ-utvecklingen genom vår utställning av nostalgi utrustning. Vill du testa det senaste eller ”top of the line” produkterna från Pioneer, Numark och Native instruments är du välkommen till vår butik. Det går även att hämta ut varor som är beställda på hemsidan i butiken.

Ni hittar oss på:

Masthuggstorget 5
413 27 Göteborg
tel: 031-704 90 15

Öppet

Måndag-Fredag: 11-18
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt
Hämtning av hyra sker efter 13 och lämning sker före


Dag före helgdag har vi normalt öppet som lördag.
Helgdagar har vi stängt om inget annat anges.

Uthyrning

Hyra ljus och ljud

Från butiken i Göteborg bedriver vi uthyrning av DJ- ljud-, ljus- och event utrustning. Här finns allt från enkla ljuseffekter till kompletta ljud och ljus paket. Kontakta vår personal eller besök hyrsidan för att få förslag på utrustning som passar era behov.

Service

JP Disco Pro Shop

Vi utför service på Technics SL1200/1210 och Pioneer DJ produkter. Detta gör vi i vår egna serviceverkstad i Göteborg som även är auktoriserad Pioneer service verkstad. Servicekostnaden startar på 500kr och då ingår en halv timmes arbetstid och felsökning. Utöver detta debiteras 300 kr per extra halvtimme. Vi har de flesta delar i lager och kan därför hålla korta servicetider, skulle utrustningen inte bli klar i tid går det att hyra samma eller motsvarande utrustning. För hyror se vår hyrsida eller kontakta personalen.

Vi har även reservdelar till Pioneer och Technics till försäljning i butiken. Letar du efter reservdelar som du inte hittar på vår hemsida, ta kontakt med Robert (robert@jpdisco.se) eller ring direkt till butiken på 031-704 90 15

Historia

JP Disco har sedan starten 1995 utvecklats från en mindre uthyrningsfirma till en av Sveriges största DJ-Butiker. Hösten 1999 öppnade Vi butiken JP Disco Pro Shop i centrala Göteborg och idag har vi ett av Europas största demo och showroom för DJ utrustning.

Genom nära kontakt med våra leverantörer, hög kvalité på produkter och god service bygger vi långsiktiga relationer till våra kunder. Där vi inte hittar vad vi söker hos våra leverantörer designar vi unika produkter av hög kvalité.

Under våren 2004 tog Vi steget ut på Internet för att nå fler kunder utanför Göteborg. Både hyra och shop lades ut på internet för att nå en bredare kundkrets. 2012 var det hög tid att uppdatera hemsidan och en helt ny sida byggdes upp från grunden. Idag är shopen och hyrsidan uppdelade på två helt nya webbplatser.

Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och förbättras, därför får du gärna komma med kritik negativ som positiv.

to keep session alive facebook logotype facebook logo2